Belisol Doetinchem

Belisol Doetinchem

Ondernemer worden bij Belisol in Doetinchem

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Doetinchem.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Doetinchem

Doetinchem is onderdeel van de gemeente Doetinchem, binnen de provincie Gelderland, en heeft 45.023 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Doetinchem een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €679.438.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Doetinchem op gemiddeld €194.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.8% van de mensen in Doetinchem een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.161 inwoners van Doetinchem een uitkering krijgen.

De bevolking in Doetinchem is voor ruim veertig procent protestants. Doetinchem wordt door zijn landelijke karakter door veel Achterhoekers gezien en gebruikt als centrum van de streek. Het centrum van Doetinchem biedt een groot aanbod van winkels, die meestal gelegen zijn in de hoofdstraten van Doetinchem. Hier zijn ook de grote winkelketens gevestigd.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Doetinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doetinchem.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Doetinchem

Provincie
Gelderland
Gemeente
Doetinchem
Inwoners
45.023
Inkomen
€33.200
WOZ-waarde
€194.000