Bakker Bart Doorn

Bakker Bart Doorn

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Doorn

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Doorn.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Doorn

Doorn is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Er wonen ongeveer 10.052 mensen in Doorn. De WOZ waarde van de woningen in Doorn ligt gemiddeld op €305.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Doorn op €41.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Doorn een gezamenlijk inkomen van €187.789.636. Van alle inwoners hebben 3.3% een uitkering. In Doorn een totaal van 332 inwoners.

Doorn is een dorp in de provincie Utrecht, gelegen op de Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is vandaag de dag een nationaal park. Doorn is een dorpje met een sfeervol centrum. Dit centrum beschikt over een uitgebreid winkelaanbod. Qua horecagelegenheden heeft Doorn ook genoeg te bieden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Doorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doorn.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Doorn

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
10.052
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000