Specsavers Horen en Zien Doorn

Specsavers Horen en Zien Doorn

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Doorn

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Doorn.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Doorn

Doorn ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in Utrecht. In Doorn wonen ongeveer 10.052 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Doorn ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Doorn dus zo’n €187.789.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €305.000 is in Doorn. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Doorn ligt dit dus hoger. In Doorn hebben 3.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 332 uitkomt.

Doorn is een dorp in de provincie Utrecht, gelegen op de Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is vandaag de dag een nationaal park. Doorn is een dorpje met een sfeervol centrum. Dit centrum beschikt over een uitgebreid winkelaanbod. Qua horecagelegenheden heeft Doorn ook genoeg te bieden.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Doorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Doorn.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Doorn

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrechtse Heuvelrug
Inwoners
10.052
Inkomen
€41.100
WOZ-waarde
€305.000