Belisol Dordrecht

Belisol Dordrecht

Ondernemer worden bij Belisol in Dordrecht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Dordrecht

Dordrecht is onderdeel van de gemeente Dordrecht, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 118.496 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Dordrecht een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.755.895.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Dordrecht op gemiddeld €159.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Dordrecht een uitkering. Dit maakt dat in totaal 4.858 inwoners van Dordrecht een uitkering krijgen.

Dordrecht is met name actief op het gebied van scheepsbouw, houtindustrie en metaalindustrie. Mede omdat het gelegen is aan de rivier de Merwede, een aftakking van de Maas. De stad is goed bereikbaar via de snelweg A16 en drie verschillende treinstations.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Dordrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dordrecht.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Dordrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Dordrecht
Inwoners
118.496
Inkomen
€32.600
WOZ-waarde
€159.000