Belisol Drachten

Belisol Drachten

Ondernemer worden bij Belisol in Drachten

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Drachten.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Drachten

Drachten is onderdeel van de gemeente Smallingerland, binnen de provincie Friesland, en heeft 45.068 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Drachten een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €637.097.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Drachten op gemiddeld €168.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 4.8% van de mensen in Drachten een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.163 inwoners van Drachten een uitkering krijgen.

De naam Smallingerland komt van het meer Smalle Ee af. Dit meer ligt in het midden van de gemeente en is een uitloper van de rivier De Drait. Drachten is de grootste plaats in deze gemeente. Drachten beschikt over het winkelcentrum Raadhuisplein. Ook is Drachten nabijgelegen bij een aantal hoofdwegen. De A7, de N31 en de N381. In Drachten bevindt zich ook het grootste industrieterrein van Noord-Nederland: Industrieterrein de Haven.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Drachten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Drachten.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Drachten

Provincie
Friesland
Gemeente
Smallingerland
Inwoners
45.068
Inkomen
€31.100
WOZ-waarde
€168.000