Bakker Bart Duiven

Bakker Bart Duiven

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Duiven

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Duiven.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Duiven

Duiven is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Duiven. Er wonen ongeveer 26.000 mensen in Duiven. De WOZ waarde van de woningen in Duiven ligt gemiddeld op €210.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Duiven op €36.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Duiven een gezamenlijk inkomen van €427.818.182. Van alle inwoners hebben 4.7% een uitkering. In Duiven een totaal van 1.222 inwoners.

Duiven staat met name bekend om zijn regiofunctie met de IKEA, Macro en Intratuin. In de plaats is veel industrie te vinden met bedrijventerreinen en winkels die liggen rondom de grote warenhuizen. De plaats ligt aan de A12, en momenteel wordt er gewerkt aan een verbinding met de A15, die verwacht in 2018 afgerond zal worden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Duiven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Duiven.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Duiven

Provincie
Gelderland
Gemeente
Duiven
Inwoners
26.000
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€210.000