Drogist Bewust Beter Duivendrecht

Drogist Bewust Beter Duivendrecht

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Duivendrecht

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Duivendrecht.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Duivendrecht

In Duivendrecht wonen naar schatting 5.000 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Ouder-Amstel, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €43.200 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Duivendrecht heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €98.181.818 over alle inwoners. De huizen in Duivendrecht hebben een gemiddelde WOZ waarde van €294.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.1% van de mensen hebben in Duivendrecht een uitkering, oftewel 155 van alle inwoners.

Duivendrecht is een dorp onder de rook van Amsterdam. Duivendrecht bestaat uit drie delen: het dorp, een deel van het industrieterrein Overamstel/Amsterdam Business Park en een landelijk gebied aan de Amstel, namelijk de Groot- en Klein Duivendrechtse polders. De grootste en oudste straat in het dorp is de Rijksstraatweg, die dwars door het dorp loopt. Over deze straat loopt het grootste gedeelte van de Bordjesroute, een historische wandelroute door Duivendrecht.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Duivendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Duivendrecht.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Duivendrecht

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Ouder-Amstel
Inwoners
5.000
Inkomen
€43.200
WOZ-waarde
€294.000