AMI Kappers Echt

AMI Kappers Echt

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Echt

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Echt.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Echt

Echt is onderdeel van de gemeente Echt-Susteren, binnen de provincie Limburg, en heeft 7.656 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Echt een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €118.668.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Echt op gemiddeld €192.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Echt een uitkering. Dit maakt dat in totaal 291 inwoners van Echt een uitkering krijgen.

Echt is gelegen in het midden van Limburg, nabij de A2. Er zijn 4 bedrijventerreinen in Echt: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. Echt is een typisch oud-Nederlands dorp met een kerkelijke gemeenschap, een kleine plaatselijke winkelstraat en aantal verenigingen.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Echt interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Echt.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Echt

Provincie
Limburg
Gemeente
Echt-Susteren
Inwoners
7.656
Inkomen
€34.100
WOZ-waarde
€192.000