Specsavers Horen en Zien Ede

Specsavers Horen en Zien Ede

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Ede

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Ede.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Ede

Ede ligt in de gemeente Ede, in Gelderland. In Ede wonen ongeveer 67.144 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €36.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Ede ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Ede dus zo’n €1.110.928.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €233.000 is in Ede. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Ede ligt dit dus hoger. In Ede hebben 3.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.283 uitkomt.

Ede is een middelgrote plaats gelegen in de Gelderse Veluwe. Ede is gelegen aan de spoorlijn Utrecht – Arnhem. Verder heeft het een rijke historie van WOII. Qua retail is Ede waarschijnlijk het meest bekend van de grote bioscoop Cinemec.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Ede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ede.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Ede

Provincie
Gelderland
Gemeente
Ede
Inwoners
67.144
Inkomen
€36.400
WOZ-waarde
€233.000