Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven

Ondernemer worden bij Belisol in Eindhoven

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Eindhoven

Eindhoven is onderdeel van de gemeente Eindhoven, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 225.020 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.000. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Eindhoven een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €3.273.018.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Eindhoven op gemiddeld €209.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Eindhoven een uitkering. Dit maakt dat in totaal 8.551 inwoners van Eindhoven een uitkering krijgen.

Eindhoven is de vijfde gemeente en plaats van Nederland. De stad bestaat uit zeven stadsdelen. ruim 30% van alle inwoners in Eindhoven zijn allochtoon. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk uitgaansgelegenheden. Ten zuiden van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 kroegen en cafés. Daarnaast is Eindhoven thuis van een technische universiteit. Deze creëert veel werkgelegenheid. De stad heeft ook twee grote winkelcentra waar veel retailers te vinden zijn.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Eindhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Eindhoven.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Eindhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Eindhoven
Inwoners
225.020
Inkomen
€32.000
WOZ-waarde
€209.000