AMI Kappers Emmeloord

AMI Kappers Emmeloord

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Emmeloord

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Emmeloord.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Emmeloord

Emmeloord is onderdeel van de gemeente Noordoostpolder, binnen de provincie Flevoland, en heeft 25.642 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Emmeloord een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €383.464.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Emmeloord op gemiddeld €176.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Emmeloord een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.103 inwoners van Emmeloord een uitkering krijgen.

Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder en het voorzieningscentrum van de gemeente en omgeving. De centrale ligging van Emmeloord wordt geaccentueerd door de Poldertoren. Deze watertoren staat in het geografische middelpunt van de polder. De stad biedt veel werkgelegenheid in de agrarische, industriële en financiële sector.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Emmeloord interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Emmeloord.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Emmeloord

Provincie
Flevoland
Gemeente
Noordoostpolder
Inwoners
25.642
Inkomen
€32.900
WOZ-waarde
€176.000