Specsavers Horen en Zien Enkhuizen

Specsavers Horen en Zien Enkhuizen

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Enkhuizen

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Enkhuizen.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Enkhuizen

Enkhuizen ligt in de gemeente Enkhuizen, in Noord- Holland. In Enkhuizen wonen ongeveer 18.441 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Enkhuizen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Enkhuizen dus zo’n €274.100.318. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €180.000 is in Enkhuizen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Enkhuizen ligt dit dus lager. In Enkhuizen hebben 4.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 775 uitkomt.

Enkhuizen is bekend als de ‘Haringstad’ vanwege het verleden als centrum voor de haringvisserij. De economie van Enkhuizen bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Ten eerste heeft Enkhuizen een watersportcentrum. Daarnaast heeft de binnenstad veel bezienswaardigheden. Ten tweede is Enkhuizen actief in de zaadteelt en -handel. Enkhuizen heeft tevens een aantal verschillende wekelijkse markten, waaronder een lappenmarkt.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Enkhuizen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enkhuizen.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Enkhuizen

Provincie
Noord- Holland
Gemeente
Enkhuizen
Inwoners
18.441
Inkomen
€32.700
WOZ-waarde
€180.000