AMI Kappers Erp

AMI Kappers Erp

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Erp

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Erp.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Erp

Erp is onderdeel van de gemeente Veghel, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 6.727 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Erp een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €113.747.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Erp op gemiddeld €237.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Erp een uitkering. Dit maakt dat in totaal 256 inwoners van Erp een uitkering krijgen.

Erp is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen aan de rivier de Aa. Het dorpje ligt ook nabij de A50. De meeste winkel in Erp bevinden zich aan de Kerkstraat, de Cruijgenstraat, Bussele, de Pastoor van Schijndelstraat of de Rijbeemd. Het merendeel van de bedrijven in Erp staat in dienst van de intensieve veehouderij.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Erp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Erp.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Erp

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Veghel
Inwoners
6.727
Inkomen
€37.200
WOZ-waarde
€237.000