Bakker Bart Geldermalsen

Bakker Bart Geldermalsen

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Geldermalsen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Geldermalsen.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Geldermalsen

Geldermalsen is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Geldermalsen. Er wonen ongeveer 10.586 mensen in Geldermalsen. De WOZ waarde van de woningen in Geldermalsen ligt gemiddeld op €278.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Geldermalsen op €39.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Geldermalsen een gezamenlijk inkomen van €190.066.818. Van alle inwoners hebben 3.3% een uitkering. In Geldermalsen een totaal van 349 inwoners.

Omdat Geldermalsen zo centraal gelegen is, biedt het voor veel bedrijven een goede vestigingsplaats. Zo zijn er distributiecentra van Blokker en Albert Heijn gevestigd. De plaats is goed bereikbaar middels een spoorwegstation en de A15. Geldermalsen is ook thuis van kasteel Ravestein.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Geldermalsen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Geldermalsen.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Geldermalsen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Geldermalsen
Inwoners
10.586
Inkomen
€39.500
WOZ-waarde
€278.000