backWERK Gemert

backWERK Gemert

Ondernemer worden bij backWERK in Gemert

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Gemert.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Gemert

Gemert is onderdeel van de gemeente Gemert-Bakel, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 15.955 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.500. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Gemert een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €257.455.682. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Gemert op gemiddeld €244.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Gemert een uitkering. Dit maakt dat in totaal 574 inwoners van Gemert een uitkering krijgen.

Gemert is een stedelijk dorp gelegen aan de Peelrand. Daar waar van oudsher Gemert voornamelijk actief was in de landbouw, zijn industrie en toerisme tegenwoordig belangrijke pijlers. Gemert heeft tevens een nieuw grootschalig bedrijventerrein genaamd Wolfsveld.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Gemert interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gemert.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Gemert

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Gemert-Bakel
Inwoners
15.955
Inkomen
€35.500
WOZ-waarde
€244.000