AMI Kappers Genemuiden

AMI Kappers Genemuiden

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Genemuiden

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Genemuiden.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Genemuiden

Genemuiden is onderdeel van de gemeente Zwartewaterland, binnen de provincie Overijssel, en heeft 10.260 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Genemuiden een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €166.025.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Genemuiden op gemiddeld €197.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Genemuiden een uitkering. Dit maakt dat in totaal 380 inwoners van Genemuiden een uitkering krijgen.

Genemuiden is gelegen aan het Zwarte Water en heeft historische stadsrechten. De plaats is met name bekend om zijn tapijtindustrie. Genemuiden biedt een ruim winkelaanbod, van grote winkelketens tot kleine speciaalzaken. In het centrum is een haventje te vinden, waar diverse horecazaken te vinden zijn. In het centrum kan gratis geparkeerd worden. Genemuiden is bereikbaar via de N331.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Genemuiden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Genemuiden.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Genemuiden

Provincie
Overijssel
Gemeente
Zwartewaterland
Inwoners
10.260
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€197.000