KUBUS Giessendam – Neder-Hardinxveld

KUBUS Giessendam – Neder-Hardinxveld

Ondernemer worden bij KUBUS in Giessendam – Neder-Hardinxveld

KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers
KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Giessendam – Neder-Hardinxveld.

Met trots stellen we ons voor: Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van Nederland. Samen werken we dagelijks aan een financieel gezonde toekomst voor iedereen!

Over Giessendam – Neder-Hardinxveld

Giessendam – Neder-Hardinxveld is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Er wonen ongeveer 17.812 mensen in Giessendam – Neder-Hardinxveld. De WOZ waarde van de woningen in Giessendam – Neder-Hardinxveld ligt gemiddeld op €225.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Giessendam – Neder-Hardinxveld op €37.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Giessendam – Neder-Hardinxveld een gezamenlijk inkomen van €303.613.636. Van alle inwoners hebben 2.6% een uitkering. In Giessendam – Neder-Hardinxveld een totaal van 463 inwoners.

Giessendam – Neder-Hardinxveld is een dubbeldorp in de Alblasserwaard. De gemeentenaam (Hardinxveld-Giessendam) wordt ook wel als naam voor het dorp gebruikt. Het dorp is met twee afritten vanaf de A15 goed ontsloten.

Er zijn naast KUBUS ook nog andere franchiseformules waarvoor Giessendam – Neder-Hardinxveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Giessendam – Neder-Hardinxveld.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule KUBUS valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. Nederland telde in 2015 circa 3.655 RA-kantoren, 16.000 administratiekantoren, 1.785 RA-kantoren en 4.255 belastingconsulenten. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten. De administratie & accountancy branche zal de komende tijd nog weinig profiteren van de aantrekkende economie. Ook voor 2016 zal de groei beperkt blijven.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen KUBUS

Gegevens Giessendam – Neder-Hardinxveld

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Hardinxveld-Giessendam
Inwoners
17.812
Inkomen
€37.500
WOZ-waarde
€225.000