Bakker Bart Giessendam – Neder-Hardinxveld

Bakker Bart Giessendam – Neder-Hardinxveld

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Giessendam – Neder-Hardinxveld

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Giessendam – Neder-Hardinxveld.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Giessendam – Neder-Hardinxveld

Giessendam – Neder-Hardinxveld is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Er wonen ongeveer 17.812 mensen in Giessendam – Neder-Hardinxveld. De WOZ waarde van de woningen in Giessendam – Neder-Hardinxveld ligt gemiddeld op €225.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Giessendam – Neder-Hardinxveld op €37.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Giessendam – Neder-Hardinxveld een gezamenlijk inkomen van €303.613.636. Van alle inwoners hebben 2.6% een uitkering. In Giessendam – Neder-Hardinxveld een totaal van 463 inwoners.

Giessendam – Neder-Hardinxveld is een dubbeldorp in de Alblasserwaard. De gemeentenaam (Hardinxveld-Giessendam) wordt ook wel als naam voor het dorp gebruikt. Het dorp is met twee afritten vanaf de A15 goed ontsloten.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Giessendam – Neder-Hardinxveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Giessendam – Neder-Hardinxveld.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Giessendam – Neder-Hardinxveld

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Hardinxveld-Giessendam
Inwoners
17.812
Inkomen
€37.500
WOZ-waarde
€225.000