Bakker Bart Glanerbrug

Bakker Bart Glanerbrug

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Glanerbrug

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Glanerbrug.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Glanerbrug

Glanerbrug is gelegen in Overijssel, en is onderdeel van de gemeente Enschede. Er wonen ongeveer 17.260 mensen in Glanerbrug. De WOZ waarde van de woningen in Glanerbrug ligt gemiddeld op €155.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Glanerbrug op €29.600. Lager dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Glanerbrug een gezamenlijk inkomen van €232.225.455. Van alle inwoners hebben 4.1% een uitkering. In Glanerbrug een totaal van 708 inwoners.

Glanerbrug ligt ten oosten van Enschede en ligt vlak aan de grens met Duitsland. Glanerbrug heeft een station aan de spoorlijn Enschede – Gronau.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Glanerbrug interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Glanerbrug.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Glanerbrug

Provincie
Overijssel
Gemeente
Enschede
Inwoners
17.260
Inkomen
€29.600
WOZ-waarde
€155.000