Specsavers Horen en Zien Goirle

Specsavers Horen en Zien Goirle

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Goirle

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Goirle.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Goirle

Goirle ligt in de gemeente Goirle, in Noord-Brabant. In Goirle wonen ongeveer 20.370 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €38.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Goirle ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Goirle dus zo’n €352.771.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €251.000 is in Goirle. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Goirle ligt dit dus hoger. In Goirle hebben 4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 815 uitkomt.

Goirle ligt ten zuiden van Tilburg. De plaats is goed ontsloten door de A58. Winkelen kan in winkelcentrum De Hovel en het centrum van Goirle. Van oudsher is de plaats bekend vanwege zijn textielindustrie.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Goirle interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Goirle.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Goirle

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Goirle
Inwoners
20.370
Inkomen
€38.100
WOZ-waarde
€251.000