Mitra Groningen

Mitra Groningen

Ondernemer worden bij Mitra in Groningen

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Groningen.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Groningen

Groningen ligt in de gemeente Groningen, in Groningen. In Groningen wonen ongeveer 200.487 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €28.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Groningen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Groningen dus zo’n €2.597.217.955. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €157.000 is in Groningen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Groningen ligt dit dus lager. In Groningen hebben 3.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 6.416 uitkomt.

Groningen is een typische studentenstad met ruim 57.000 studenten. Het uitgaansleven telt vele cafés, voornamelijk rond de Grote Markt. Dit geeft de binnenstad een jong karakter. Groningen is en blijft tevens een handelsstad, met de laatste jaren een focus op de zakelijke dienstverlening. Verder staat Groningen bekend om zijn suikerindustrie. Het is de grootste suikerstad van Europa. De stad wordt goed ontsloten door de A7 en A28 en heeft een eigen spoorwegstation.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Groningen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Groningen.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Groningen

Provincie
Groningen
Gemeente
Groningen
Inwoners
200.487
Inkomen
€28.500
WOZ-waarde
€157.000