AMI Kappers Grootebroek

AMI Kappers Grootebroek

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Grootebroek

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Grootebroek.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Grootebroek

Grootebroek is onderdeel van de gemeente Stede Broec, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 8.447 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Grootebroek een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €133.616.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Grootebroek op gemiddeld €181.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Grootebroek een uitkering. Dit maakt dat in totaal 321 inwoners van Grootebroek een uitkering krijgen.

Grootebroek is een dorp in de gemeente Stede Broek. In Grootebroek ligt het het grote winkelcentrum Streekhof.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Grootebroek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Grootebroek.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Grootebroek

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Stede Broec
Inwoners
8.447
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€181.000