Mitra Grouw

Mitra Grouw

Ondernemer worden bij Mitra in Grouw

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Grouw.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Grouw

Grouw ligt in de gemeente Leeuwarden, in Friesland. In Grouw wonen ongeveer 5.733 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €28.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Grouw ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Grouw dus zo’n €74.789.591. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €135.000 is in Grouw. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Grouw ligt dit dus lager. In Grouw hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 269 uitkomt.

Grouw was tot 1989 de officiële plaatsnaam, maar werd in dat jaar door de gemeente Boornsterhem, waar het ook de hoofdplaats van was, veranderd in Grou. In 2014 werd de gemeente opgeheven, waarop Grou onderdeel werd van de gemeente Leeuwarden. Grou ligt ten westen van het Pikmeer en het Prinses Margrietkanaal en ten oosten van de A32 en kent ook een eigen station: station Grou-Jirnsum. Populaire winkelstraten in Grou zijn o.a. Hoofdstraat, Stationsweg, Parkstraat en Bursumerdyk. Grou heeft twee beschermde dorpsgezichten: de kern en Oosterveld.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Grouw interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Grouw.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Grouw

Provincie
Friesland
Gemeente
Leeuwarden
Inwoners
5.733
Inkomen
€28.700
WOZ-waarde
€135.000