Specsavers Horen en Zien Harderwijk

Specsavers Horen en Zien Harderwijk

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Harderwijk

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Harderwijk.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Harderwijk

Harderwijk ligt in de gemeente Harderwijk, in Gelderland. In Harderwijk wonen ongeveer 42.500 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Harderwijk ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Harderwijk dus zo’n €672.272.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €215.000 is in Harderwijk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Harderwijk ligt dit dus hoger. In Harderwijk hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.615 uitkomt.

Harderwijk is een stad gelegen vlakbij de polder. Het staat vooral bekend om zijn grootste toeristische trekpleister; Het Dolfinarium. Het centrum heeft een nog oud-Nederlandse uitstraling en is kenmerkend voor een traditioneel vissersdorp met veel restaurants en winkels. Ook sauna- en welness resort De Zwaluwhoeve en jachthavens aan het Wolderwijd/Veluwemeer trekken veel toerisme in Harderwijk. De stad heeft zijn eigen spoorwegstation, maar geen toegang via de snelweg. Enkel regionale wegen.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Harderwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Harderwijk.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Harderwijk

Provincie
Gelderland
Gemeente
Harderwijk
Inwoners
42.500
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€215.000