backWERK Hattem

backWERK Hattem

Ondernemer worden bij backWERK in Hattem

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Hattem.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Hattem

Hattem is onderdeel van de gemeente Hattem, binnen de provincie Gelderland, en heeft 11.906 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Hattem een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €204.025.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Hattem op gemiddeld €253.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Hattem een uitkering. Dit maakt dat in totaal 452 inwoners van Hattem een uitkering krijgen.

Hattem is een stad gelegen aan de noordelijke rand van de Veluwe en grenst aan de IJssel. De stad is gelegen aan de A50 en heeft zijn eigen spoorwegstation. het centrum van Hattem wordt omringt door de Grote en Kleine Gracht. Hier zijn de meeste winkels en horeca gevestigd.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Hattem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hattem.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Hattem

Provincie
Gelderland
Gemeente
Hattem
Inwoners
11.906
Inkomen
€37.700
WOZ-waarde
€253.000