AMI Kappers Heemstede

AMI Kappers Heemstede

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Heemstede

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heemstede.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Heemstede

Heemstede is onderdeel van de gemeente Heemstede, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 26.761 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €47.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Heemstede een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €579.010.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Heemstede op gemiddeld €370.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.4% van de mensen in Heemstede een uitkering. Dit maakt dat in totaal 910 inwoners van Heemstede een uitkering krijgen.

Heemstede is een plaats gelegen op een strandwal ten westen van Schiphol. De meeste winkels in Heemstede zijn gelegen in het centrum, aan één lange doorlopende straat, waaronder verscheidene franchises. Van de Raadhuisstraat naar de Binnenweg. De plaats is goed ontsloten door pronvinciale wegen aan twee kanten en een eigen spoorwegstation. Het inkomen en de huizenprijzen liggen in Heemstede relatief hoog.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Heemstede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heemstede.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Heemstede

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Heemstede
Inwoners
26.761
Inkomen
€47.600
WOZ-waarde
€370.000