Bakker Bart Heerde

Bakker Bart Heerde

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Heerde

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Heerde.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Heerde

Heerde is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Heerde. Er wonen ongeveer 12.400 mensen in Heerde. De WOZ waarde van de woningen in Heerde ligt gemiddeld op €254.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Heerde op €36.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Heerde een gezamenlijk inkomen van €204.036.364. Van alle inwoners hebben 3.9% een uitkering. In Heerde een totaal van 484 inwoners.

Recreatie en toerisme vormen een belangrijke bron van inkomsten in de gemeente waar Heerde zich in bevindt. Er zijn jaarlijks 220.000 overnachtingen van toeristen. Met name dankzij de mooie natuur in en rondom de Veluwe. In Heerde zijn dus ook veel hotels en retail te vinden die zich richten op het toerisme. Heerden ligt aan de A50. De plaats heeft geen eigen spoorwegstation.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerde interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerde.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Heerde

Provincie
Gelderland
Gemeente
Heerde
Inwoners
12.400
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€254.000