Belisol Heerhugowaard

Belisol Heerhugowaard

Ondernemer worden bij Belisol in Heerhugowaard

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Heerhugowaard.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Heerhugowaard

Heerhugowaard is onderdeel van de gemeente Heerhugowaard, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 52.485 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Heerhugowaard een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €842.145.682. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Heerhugowaard op gemiddeld €203.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.2% van de mensen in Heerhugowaard een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.680 inwoners van Heerhugowaard een uitkering krijgen.

Heerhugowaard is gelegen nabij Alkmaar, aan een uiteinde van de A9. De plaats heeft zijn eigen spoorwegstation. Veel winkels van Heerhugowaard zijn gevestigd in het relatief nieuwe winkelcentrum de Middenwaard, gelegen in het centrum van Heerhugowaard.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerhugowaard interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerhugowaard.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Heerhugowaard

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Heerhugowaard
Inwoners
52.485
Inkomen
€35.300
WOZ-waarde
€203.000