AMI Kappers Heinkenszand

AMI Kappers Heinkenszand

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Heinkenszand

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Heinkenszand.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Heinkenszand

Heinkenszand is onderdeel van de gemeente Borsele, binnen de provincie Zeeland, en heeft 5.478 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Heinkenszand een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €90.138.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Heinkenszand op gemiddeld €209.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.2% van de mensen in Heinkenszand een uitkering. Dit maakt dat in totaal 175 inwoners van Heinkenszand een uitkering krijgen.

Er zijn vrijwel alleen winkels in dagelijkse boodschappen die bijna allemaal gelegen zijn aan de Dorpsstraat.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Heinkenszand interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heinkenszand.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Heinkenszand

Provincie
Zeeland
Gemeente
Borsele
Inwoners
5.478
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€209.000