Belisol Helmond

Belisol Helmond

Ondernemer worden bij Belisol in Helmond

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Helmond.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Helmond

Helmond is onderdeel van de gemeente Helmond, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 90.116 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €32.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Helmond een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.347.643.818. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Helmond op gemiddeld €206.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.5% van de mensen in Helmond een uitkering. Dit maakt dat in totaal 4.055 inwoners van Helmond een uitkering krijgen.

Helmond ligt ten oosten van Eindhoven. De rijksweg N270 loopt dwars door het centrum van de stad heen. Diverse winkels zijn er in het centrum rond de Veestraat en de Markt. Helmond heeft verder diverse uitgestrekte bedrijventerreinen. Helmond heeft ook een spoorwegstation aan het traject Eindhoven-Venlo.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Helmond interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Helmond.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Helmond

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Helmond
Inwoners
90.116
Inkomen
€32.900
WOZ-waarde
€206.000