Lincherie Hendrik-Ido-Ambacht

Lincherie Hendrik-Ido-Ambacht

Ondernemer worden bij Lincherie in Hendrik-Ido-Ambacht

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht ligt in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, in Zuid-Holland. In Hendrik-Ido-Ambacht wonen ongeveer 29.448 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Hendrik-Ido-Ambacht ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht dus zo’n €523.371.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €215.000 is in Hendrik-Ido-Ambacht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Hendrik-Ido-Ambacht ligt dit dus hoger. In Hendrik-Ido-Ambacht hebben 3.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 972 uitkomt.

Hendrik-Ido-Ambacht ligt aan de splitsing van de A15 en A16. Zo is de plaats goed verbonden met Rotterdam en Dordrecht. Hendrik-Ido-Ambacht is een religieuze plaats met veel kerken, veelal gereformeerd. Veel inwoners van de plaats forenzen naar de dichtbij liggende grote steden voor werk.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Hendrik-Ido-Ambacht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hendrik-Ido-Ambacht.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. In Nederland werd er in 2015 zo’n 393 miljoen euro omgezet binnen de branche. Dit is 4,4% procent van de omzet van de gehele modebranche. Deze omzet werd gegenereerd door 961 winkels binnen de branche. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging dus 409.000 euro aan omzet gegenereerd.

De lingeriebranche is sinds 2014 weer aan het opkrabbelen. In dat jaar toonde de branche een voorzichtige groei van 0,7% in omzet t.o.v. het voorgaande jaar. In 2015 was de groei duidelijker met een stijging van 3,6%. De verwachtingen zijn dat 2016 zal worden afgesloten met een nog grotere stijging. Deze stijging is voor een deel te wijten aan de aantrekkende economie, en voor een deel aan de online verkopen. Binnen de bodyfashion & lingerie vindt 17% van de verkopen online plaats. Dat is meer dan de modebranche als geheel.

De functie van de winkel veranderd dan ook binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen 10 producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Hendrik-Ido-Ambacht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Hendrik-Ido-Ambacht
Inwoners
29.448
Inkomen
€39.100
WOZ-waarde
€215.000