AMI Kappers Hilvarenbeek

AMI Kappers Hilvarenbeek

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Hilvarenbeek

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Hilvarenbeek.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is onderdeel van de gemeente Hilvarenbeek, binnen de provincie Noord Brabant, en heeft 8.600 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €39.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Hilvarenbeek een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €154.018.182. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Hilvarenbeek op gemiddeld €294.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.2% van de mensen in Hilvarenbeek een uitkering. Dit maakt dat in totaal 275 inwoners van Hilvarenbeek een uitkering krijgen.

Het hart van Hilvarenbeek wordt gevormd door het Vrijthof. Dit is een groen, vierkant plein met enkele merkwaardige bomen. Aan de straten staan een aantal bijzondere bouwwerken, waaronder twee kerken. Een deel van Hilvarenbeek is een beschermd dorpsgezicht. Even ten noorden ligt Safaripark Beekse Bergen. Door Hilvarenbeek gaat een provinciale weg (N269) en leidt naar de A58. De verdeling man/vrouw ligt in Hilvarenbeek nagenoeg gelijk (49,1% / 50,9%)

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Hilvarenbeek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hilvarenbeek.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Hilvarenbeek

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Hilvarenbeek
Inwoners
8.600
Inkomen
€39.400
WOZ-waarde
€294.000