Mitra Hilvarenbeek

Mitra Hilvarenbeek

Ondernemer worden bij Mitra in Hilvarenbeek

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Hilvarenbeek.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Hilvarenbeek

Hilvarenbeek ligt in de gemeente Hilvarenbeek, in Noord Brabant. In Hilvarenbeek wonen ongeveer 8.600 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Hilvarenbeek ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Hilvarenbeek dus zo’n €154.018.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €294.000 is in Hilvarenbeek. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Hilvarenbeek ligt dit dus hoger. In Hilvarenbeek hebben 3.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 275 uitkomt.

Het hart van Hilvarenbeek wordt gevormd door het Vrijthof. Dit is een groen, vierkant plein met enkele merkwaardige bomen. Aan de straten staan een aantal bijzondere bouwwerken, waaronder twee kerken. Een deel van Hilvarenbeek is een beschermd dorpsgezicht. Even ten noorden ligt Safaripark Beekse Bergen. Door Hilvarenbeek gaat een provinciale weg (N269) en leidt naar de A58. De verdeling man/vrouw ligt in Hilvarenbeek nagenoeg gelijk (49,1% / 50,9%)

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Hilvarenbeek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hilvarenbeek.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Hilvarenbeek

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Hilvarenbeek
Inwoners
8.600
Inkomen
€39.400
WOZ-waarde
€294.000