Eye Wish Opticiens Hilversum

Eye Wish Opticiens Hilversum

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Hilversum

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Hilversum.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Hilversum

Hilversum is onderdeel van de gemeente Hilversum, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 88.008 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Hilversum een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.456.132.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Hilversum op gemiddeld €253.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.8% van de mensen in Hilversum een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.344 inwoners van Hilversum een uitkering krijgen.

Hilversum ligt in het Gooi. De omgeving is zanderig en heuvelachtig. Hilversum heeft drie stations: Hilversum, Hilversum Media Park en Hilversum Sportpark. Hilversum ligt onder het knooppunt Eemnes en de rijkswegen A1 en A28. Hilversum staat bekend als een mediastad, wat ook terug te zien is in de leeftijd van de bewoners. De grootste groep zit tussen de 30 en 49 jaar.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Hilversum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hilversum.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Hilversum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Hilversum
Inwoners
88.008
Inkomen
€36.400
WOZ-waarde
€253.000