AMI Kappers Hoek van Holland

AMI Kappers Hoek van Holland

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Hoek van Holland

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Hoek van Holland.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Hoek van Holland

Hoek van Holland is onderdeel van de gemeente Rotterdam, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 9.382 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €29.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Hoek van Holland een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €126.230.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Hoek van Holland op gemiddeld €148.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Hoek van Holland een uitkering. Dit maakt dat in totaal 403 inwoners van Hoek van Holland een uitkering krijgen.

Hoek van Holland grenst aan de Noordzee en de Nieuwe Waterweg. Hoek van Holland heeft in het ontwikkelplan Waterwegcentrum het plan gemaakt om te groeien naar een vier-seizoenenbadplaats met zo’n 15.000 inwoners. Er wordt uitgegaan van de unieke combinatie van kenmerken van Hoek van Holland: strand en cultuur; zeescheepvaart en havenactiviteiten; natuur en rust. Het ontwikkelingsplan omvat tevens de bouw van circa 1.200 woningen, recreatieve voorzieningen zoals hotels, (strand gerelateerde) winkels en horecagelegenheden, het verbeteren van het museale aanbod en de herinrichting van het openbare gebied.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoek van Holland interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoek van Holland.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Hoek van Holland

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Rotterdam
Inwoners
9.382
Inkomen
€29.600
WOZ-waarde
€148.000