Belisol Hoofddorp

Belisol Hoofddorp

Ondernemer worden bij Belisol in Hoofddorp

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Hoofddorp.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Hoofddorp

Hoofddorp is onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, binnen de provincie Noord- Holland, en heeft 73.442 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €39.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Hoofddorp een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.325.294.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Hoofddorp op gemiddeld €248.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Hoofddorp een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.570 inwoners van Hoofddorp een uitkering krijgen.

Hoofddorp is een plaats in ontwikkeling. Men verwacht dat de plaats in 2020 ruim 90.000 inwoners zal hebben. Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Hoofddorp heeft verder vier bedrijventerreinen. Er zijn veel internationale bedrijven gevestigd door de gunstige ligging bij Schiphol. Hoofddorp is goed ontsloten door een spoorwegstation en de nabijheid van meerdere snelwegen en provinciale wegen.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoofddorp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoofddorp.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Hoofddorp

Provincie
Noord- Holland
Gemeente
Haarlemmermeer
Inwoners
73.442
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€248.000