Bakker Bart Hoogezand-Sappemeer

Bakker Bart Hoogezand-Sappemeer

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Hoogezand-Sappemeer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Hoogezand-Sappemeer.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Hoogezand-Sappemeer

Hoogezand-Sappemeer is gelegen in Groningen, en is onderdeel van de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Er wonen ongeveer 34.532 mensen in Hoogezand-Sappemeer. De WOZ waarde van de woningen in Hoogezand-Sappemeer ligt gemiddeld op €134.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Hoogezand-Sappemeer op €29.200. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Hoogezand-Sappemeer een gezamenlijk inkomen van €458.333.818. Van alle inwoners hebben 5.2% een uitkering. In Hoogezand-Sappemeer een totaal van 1.796 inwoners.

Tijdens de ontginning van veengrond in de 17e eeuw ontstonden de dorpen Hoogezand en Sappemeer. Sappemeer was aanvankelijk de belangrijkste plaats, maar werd in latere jaren overvleugeld door Hoogezand. In 1949 is door het samengaan van de beide plaatsen de gemeente Hoogezand-Sappemeer ontstaan. Men kan winkelen in verschillende winkelcentra: De Hooge Meeren en Winkelpark. Aan de spoorlijn Groningen – Nieuweschans, liggen 4 stations binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Grootse leeftijdsgroep is 40 – 59 jaar.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoogezand-Sappemeer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoogezand-Sappemeer.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Hoogezand-Sappemeer

Provincie
Groningen
Gemeente
Hoogezand-Sappemeer
Inwoners
34.532
Inkomen
€29.200
WOZ-waarde
€134.000