Bakker Bart Horst

Bakker Bart Horst

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Horst

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Horst.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Horst

Horst is gelegen in Limburg, en is onderdeel van de gemeente Horst aan de Maas. Er wonen ongeveer 13.069 mensen in Horst. De WOZ waarde van de woningen in Horst ligt gemiddeld op €237.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Horst op €36.600. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Horst een gezamenlijk inkomen van €217.420.636. Van alle inwoners hebben 5% een uitkering. In Horst een totaal van 653 inwoners.

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas. Het ligt nabij de vallei van de Groote Molenbeek op hoog zandgrond. De hoogte bedraagt ongeveer 24 meter. Vanuit het westen komt de Kabroeksebeek, welke door Horst loopt en vervolgens in de Groote Molenbeek uitmondt. Horst ligt aan de A73. De omgeving van Horst wordt gekenmerkt door, vaak intensieve, landbouw. Horst heeft internationaal naam gemaakt, door de champignonteelt. Ongeveer 70% van de hele productie aan champignons in Nederland, wordt in Horst geteeld. De grootste inwonersgroep van Horst ligt tussen de 40 en 59 jaar.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Horst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Horst.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Horst

Provincie
Limburg
Gemeente
Horst aan de Maas
Inwoners
13.069
Inkomen
€36.600
WOZ-waarde
€237.000