Belisol Houten

Belisol Houten

Ondernemer worden bij Belisol in Houten

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Houten.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Houten

Houten is onderdeel van de gemeente Houten, binnen de provincie Utrecht, en heeft 48.812 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €42.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Houten een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €951.834.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Houten op gemiddeld €261.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Houten een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.757 inwoners van Houten een uitkering krijgen.

Houten ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht tussen de rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. Houten is een forensenstad en kent twee stations. Beide stations liggen aan de spoorlijn Utrecht – Boxtel. Houten heeft een uniek verkeerssysteem waarbij rustige en veilige wijken voorop staan. Langzaam verkeer wordt dwars door Houten geleid door vrij liggende voet- en fietspaden. Vanuit de woonwijken lopen routes direct naar het centrum. Voetgangers en fietsers kunnen via korte routes van wijk naar wijk komen. Houten won in 2008 de door de Fietsersbond georganiseerde ‘Fietsstad van Nederland’-verkiezing, na eerder genomineerd te zijn in 2002 en 2004. In 2011 werd Houten wederom genomineerd voor deze prijs.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Houten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Houten.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Houten

Provincie
Utrecht
Gemeente
Houten
Inwoners
48.812
Inkomen
€42.900
WOZ-waarde
€261.000