Eye Wish Opticiens Huizen

Eye Wish Opticiens Huizen

Ondernemer worden bij Eye Wish Opticiens in Huizen

Eye Wish Opticiens is op zoek naar een ondernemer in Huizen.

Eye Wish opticiens voert oogmetingen uit en geeft advies. Daarnaast biedt Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment aan brilmonturen, glazen,lenzen en zonnebrillen. Eye Wish is marktleider in het midden- en hoogsegment.

Over Huizen

Huizen is onderdeel van de gemeente Huizen, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 41.428 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €38.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Huizen een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €732.522.364. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Huizen op gemiddeld €268.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Huizen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.533 inwoners van Huizen een uitkering krijgen.

Huizen is door de jaren heen flink veranderd. Waar het eerder bekend stond als een vissers- en boerendorp, werd Huizen sinds het einde van de 19e eeuw langzaam gevormd tot wat het nu is. In het begin waren het vooral villawijken die in de bosrijke omgeving werden gebouwd voor de forenzen uit Amsterdam. In 1967 werd Huizen aangewezen als Gooise groeikern en werd de Oostermeent bebouwd. Opvallend in Huizen zijn de ‘Piramide’ woningen en de ‘Sfinx’ woningen langs het Gooimeer. Huizen is met de auto bereikbaar via de A1 en de A27. Huizen heeft een relatief jonge bevolking.

Er zijn naast Eye Wish Opticiens ook nog andere franchiseformules waarvoor Huizen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Huizen.

opticien branche informatie

Franchiseformule Eye Wish Opticiens valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Eye Wish Opticiens

Gegevens Huizen

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Huizen
Inwoners
41.428
Inkomen
€38.900
WOZ-waarde
€268.000