Bakker Bart Hulst

Bakker Bart Hulst

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Hulst

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Hulst.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Hulst

Hulst is gelegen in Zeeland, en is onderdeel van de gemeente Hulst. Er wonen ongeveer 10.708 mensen in Hulst. De WOZ waarde van de woningen in Hulst ligt gemiddeld op €182.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Hulst op €34.300. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Hulst een gezamenlijk inkomen van €166.947.455. Van alle inwoners hebben 3.6% een uitkering. In Hulst een totaal van 385 inwoners.

Hulst is een vestingstad en de hoofdplaats van de gemeente Hulst. Hulst staat op de 6e plek van grootste plaats van de provincie Zeeland. Door de Bourgondische levensstijl trekt de stad veel Belgische toeristen. Het openbaar vervoer in Hulst staat in verbinding met onder andere Terneuzen, Middelburg, Breda en Antwerpen. Hulst is per auto bereikbaar via de E34 en de Belgische N403. Hulst heeft een relatief jong inwonersgroep. De grootste groep inwoners is 40 – 59 jaar oud.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Hulst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hulst.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Hulst

Provincie
Zeeland
Gemeente
Hulst
Inwoners
10.708
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€182.000