Belisol Ijmuiden

Belisol Ijmuiden

Ondernemer worden bij Belisol in Ijmuiden

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Ijmuiden

Ijmuiden is onderdeel van de gemeente Velsen, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 48.000 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Ijmuiden een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €770.181.818. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Ijmuiden op gemiddeld €222.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.1% van de mensen in Ijmuiden een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.488 inwoners van Ijmuiden een uitkering krijgen.

IJmuiden is een havenstad in de provincie Noord-Holland, gelegen aan het Noordzeekanaal. IJmuiden beschikt over vier havens: de Vissershaven, de Haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden. De laatstgenoemde is een haven voor de recreatievaart. IJmuiden is de derde haven van Nederland. Het strand van IJmuiden trekt jaarlijks veel toeristen. Vooral de wind- en watersport liefhebbers weten dit strand te vinden. De meeste winkels in IJmuiden bevinden zich aan de Lange Nieuwstraat, het Marktplein, de Kennemerlaan, het Velserhof of het Zeewijkplein.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Ijmuiden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ijmuiden.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Ijmuiden

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Velsen
Inwoners
48.000
Inkomen
€35.300
WOZ-waarde
€222.000