Lincherie Joure

Lincherie Joure

Ondernemer worden bij Lincherie in Joure

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Joure.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Joure

Joure ligt in de gemeente De Friese Meren, in Friesland. In Joure wonen ongeveer 13.045 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €27.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Joure ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Joure dus zo’n €160.690.682. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €203.000 is in Joure. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Joure ligt dit dus lager. In Joure hebben 2.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 300 uitkomt.

Joure is de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren. Joure is verder bekend door Douwe Egberts. In 1753 begon Egbert Douwes, aan de Midstraat in Joure een zaak in handelswaren, die is uitgegroeid tot het bekende merk. Jarenlang zat er nog een Douwe Egberts winkel aan de Midstraat. Deze is op 24 oktober 2014 gesloten.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Joure interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Joure.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Joure

Provincie
Friesland
Gemeente
De Friese Meren
Inwoners
13.045
Inkomen
€27.100
WOZ-waarde
€203.000