Bakker Bart Julianadorp

Bakker Bart Julianadorp

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Julianadorp

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Julianadorp.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Julianadorp

Julianadorp is gelegen in Noord-Holland, en is onderdeel van de gemeente Den Helder. Er wonen ongeveer 13.925 mensen in Julianadorp. De WOZ waarde van de woningen in Julianadorp ligt gemiddeld op €147.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Julianadorp op €30.400. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Julianadorp een gezamenlijk inkomen van €192.418.182. Van alle inwoners hebben 3% een uitkering. In Julianadorp een totaal van 418 inwoners.

Julianadorp is een dorp ongeveer 5 kilometer ten zuiden van de hoofdplaats, Den Helder. De plaats heeft momenteel 3 grote winkelcentra. Het is gelegen aan zee, wat het een bekend toeristisch trekpunt maakt. Ook de golfbaan wordt goed bezocht.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Julianadorp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Julianadorp.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Julianadorp

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Den Helder
Inwoners
13.925
Inkomen
€30.400
WOZ-waarde
€147.000