AMI Kappers Kapelle

AMI Kappers Kapelle

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Kapelle

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Kapelle.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Kapelle

Kapelle is onderdeel van de gemeente Kapelle, binnen de provincie Zeeland, en heeft 7.014 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Kapelle een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €120.513.273. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Kapelle op gemiddeld €220.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 2.8% van de mensen in Kapelle een uitkering. Dit maakt dat in totaal 196 inwoners van Kapelle een uitkering krijgen.

Kapelle dateert uit de 3e eeuw. Het huidige Kapelle is ontstaan langs de oevers van een grote kreek die in de tiende eeuw door Zuid-Beverland liep. De grootste inwonersgroep van Kapelle is tussen de 40 en 59 jaar. Belangrijke verkeersaders zijn A58 en de N289. De grootste politieke partij in de gemeente Kapelle is de VVD, gevolgd door CDA en SGP. Overigens is Kapelle in 2011 verkozen tot ‘Gemeente van het Jaar’.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Kapelle interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Kapelle.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Kapelle

Provincie
Zeeland
Gemeente
Kapelle
Inwoners
7.014
Inkomen
€37.800
WOZ-waarde
€220.000