Belisol Katwijk

Belisol Katwijk

Ondernemer worden bij Belisol in Katwijk

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Katwijk.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Katwijk

Katwijk is onderdeel van de gemeente Katwijk, binnen de provincie Zuid Holland, en heeft 62.475 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.500. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Katwijk een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.036.517.045. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Katwijk op gemiddeld €249.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 2.7% van de mensen in Katwijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.687 inwoners van Katwijk een uitkering krijgen.

In de loop der jaren zijn de plaatsen Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn aan elkaar gegroeid. Ten noorden van Katwijk aan Zee ligt het naoorlogse nieuwbouwwijk Katwijk-Noord. Volgens de wijkindeling van de gemeente is dit de vijfde wijk. In het oosten ligt namelijk nog Rijnsburg en in het zuiden Valkenburg. Deze kernen zijn aan elkaar gegroeid en vormen één stad. De verschillende kernen hebben eigen wijkraden. Deze bestaan uit inwoners maar ook uit vertegenwoordigers van scholen, geloofsgemeenschappen, sport- en wijkverenigingen en winkeliers. De wijkraden dienen als klankbord en geven een signaal uit de wijk door aan het college en de ambtelijke organisatie. Katwijk kent een rijke graffiticultuur. De gemeente heeft een aantal vrije graffiti-plaatsen aangewezen. Belangrijke verkeersaders zijn de A44 en de N206. Katwijk is de grootste plaats van Nederland zonder treinverbinding.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Katwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Katwijk.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Katwijk

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Katwijk
Inwoners
62.475
Inkomen
€36.500
WOZ-waarde
€249.000