KUBUS Kerkdriel

KUBUS Kerkdriel

Ondernemer worden bij KUBUS in Kerkdriel

KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers
KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Kerkdriel.

Met trots stellen we ons voor: Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van Nederland. Samen werken we dagelijks aan een financieel gezonde toekomst voor iedereen!

Over Kerkdriel

Kerkdriel is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Maasdriel. Er wonen ongeveer 7.357 mensen in Kerkdriel. De WOZ waarde van de woningen in Kerkdriel ligt gemiddeld op €266.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Kerkdriel op €37.600. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Kerkdriel een gezamenlijk inkomen van €125.737.818. Van alle inwoners hebben 3.9% een uitkering. In Kerkdriel een totaal van 287 inwoners.

Het hart van Kerkdriel wordt gevormd door het Mgr. Zwijsenplein dat vernoemd is naar voormalig aartsbisschop Joannes Zwijsen die uit Kerkdriel kwam. Hier is ook de wekelijkse markt en wordt in Juli de kermis en de jaarmarkt gehouden. In Kerkdriel bevindt zich een stellingmolen. De molen was tot 2000 in bedrijf, maar was in 2009 niet meer maalvaardig. Kerkdriel is ook bekend om de champignonteelt. Populaire winkels zijn o.a. te vinden in Kerkstraat, Mgr. Zwijsenplein, Gasthuisstraat en Kromsteeg. Kerkdriel ligt aan de Maas en onder een vertakking van de rivier.

Er zijn naast KUBUS ook nog andere franchiseformules waarvoor Kerkdriel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Kerkdriel.

accountancy & administratie branche informatie

Franchiseformule KUBUS valt binnen de branche accountancy & administratie. Tot deze branche behoren de accountancy kantoren, de administratiekantoren, de boekhoudkantoren en de belastingkantoren in Nederland. Het aantal kantoren binnen deze branche neemt jaarlijks toe. Nederland telde in 2015 circa 3.655 RA-kantoren, 16.000 administratiekantoren, 1.785 RA-kantoren en 4.255 belastingconsulenten. De grootste stijging is te zien bij het aantal boekhoudkantoren en belastingconsulenten. De administratie & accountancy branche zal de komende tijd nog weinig profiteren van de aantrekkende economie. Ook voor 2016 zal de groei beperkt blijven.

Door de toename van digitalisering en de onderlinge prijsconcurrentie in deze branche loopt de omzet terug. Om deze krimp tegen te gaan zullen accountants hun werkzaamheden uit moeten breiden. Hierbij kan gedacht worden aan: advies over pensioenen, HR & ziekteverzuim en financiële planning. Hierbij zal deze branche vanuit de traditionele consultancybranche hevige concurrentie gaan ondervinden.

Daarnaast zal het belang van samenwerking in de branche administratie & accountancy alleen maar toenemen. Zowel op nationaal als internationaal niveau worden informele samenwerkingsverbanden gesloten. Op deze manier kunnen beide partijen van elkaars specialisaties profiteren, verkrijgen ze een groter marktaandeel en kunnen ze gezamenlijk investeren. Daarnaast neemt de behoefte aan samenwerking buiten de branche ook steeds meer toe. De huidige tijd vraagt om samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld juridische adviesbureaus, softwareontwikkelaars en uitzenders.

In de komende jaren zullen de kantoren die actief zijn binnen deze branche de keuze gaan maken voor een full service aanbod of ze zullen zich gaan specialiseren en samenwerkingsverbanden aan gaan. Deze veranderingen vragen ook om ander personeel. Daarnaast zal door toenemende wet- en regelgeving consolidatie plaatsvinden. Verder zal ook de behoefte aan flexibilisering de komende jaren toenemen. Binnen de administratie & accountancy branche zullen investeringen gedaan moeten worden. Dit komt mede door de digitalisering, de toenemende wet- en regelgeving en het investeren in goed personeel. Verder zien we binnen deze branche steeds meer hoogopgeleide en gespecialiseerde ZZP-ers.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen KUBUS

Gegevens Kerkdriel

Provincie
Gelderland
Gemeente
Maasdriel
Inwoners
7.357
Inkomen
€37.600
WOZ-waarde
€266.000