Bakker Bart Kerkrade

Bakker Bart Kerkrade

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Kerkrade

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Kerkrade

Kerkrade is gelegen in Limburg, en is onderdeel van de gemeente Kerkrade. Er wonen ongeveer 45.951 mensen in Kerkrade. De WOZ waarde van de woningen in Kerkrade ligt gemiddeld op €130.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Kerkrade op €28.500. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Kerkrade een gezamenlijk inkomen van €595.274.318. Van alle inwoners hebben 4.1% een uitkering. In Kerkrade een totaal van 1.884 inwoners.

Kerkrade ligt aan de Duitse grens. De Duitse gemeente Herzogenrath ligt er pal naast. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Kerkrade heeft meerdere treinstations, waaronder Kerkrade Centrum, Chevremont en Eygelshoven. Ook kent Kerkrade een fietsroutenetwerk dat gebaseerd is op het Knooppuntensysteem. Kerkrade, Landgraaf, Übach-Palenberg en Herzogenrath hebben de Wormdalroute/Wurmtalroute ontwikkeld. In het Wormdal ligt onder andere de Baalsbruggermolen. In Kerkrade bevindt zich ook De Rodahal. De hal werd gebouwd als evenementenhal en werd in 1993 flink gerenoveerd voor het Wereld Muziek Concours, een muziekevenement dat om de vier jaar terug komt en internationaal bekend staat met de nadruk op blaasmuziek. De grootste groep inwoners van Kerkrade is tussen de 40 en 59 jaar

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Kerkrade interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Kerkrade.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Kerkrade

Provincie
Limburg
Gemeente
Kerkrade
Inwoners
45.951
Inkomen
€28.500
WOZ-waarde
€130.000