Mitra Klundert

Mitra Klundert

Ondernemer worden bij Mitra in Klundert

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Klundert.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Klundert

Klundert ligt in de gemeente Moerdijk, in Noord Brabant. In Klundert wonen ongeveer 7.328 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €36.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Klundert ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Klundert dus zo’n €121.911.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €215.000 is in Klundert. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Klundert ligt dit dus hoger. In Klundert hebben 4.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 308 uitkomt.

Klundert is een vestingstad. Doordat het dorp aan het vaarwater ligt, is het economisch niet slecht vergaan. Oorspronkelijk kon men vanaf het noorden van het Hollandsch Diep naar Klundert varen. Toen de haven van Klundert verzandde, kwam in Noordschans, een dorp verderop, een haven te liggen. Vanaf 1970 werd het Haven- en industriegebied Moerdijk voor een groot deel op het grondgebied van Klundert gebouwd. Populaire winkelstraten zijn o.a. Voorstraat, Truckweg, Westerstraat en Zevenbergsepoort. Men kan in Klundert gratis parkeren.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Klundert interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Klundert.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Klundert

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Moerdijk
Inwoners
7.328
Inkomen
€36.600
WOZ-waarde
€215.000