Bakker Bart Koog aan de Zaan

Bakker Bart Koog aan de Zaan

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Koog aan de Zaan

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Koog aan de Zaan.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan is gelegen in Noord-Holland, en is onderdeel van de gemeente Zaanstad. Er wonen ongeveer 11.349 mensen in Koog aan de Zaan. De WOZ waarde van de woningen in Koog aan de Zaan ligt gemiddeld op €177.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Koog aan de Zaan op €33.300. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Koog aan de Zaan een gezamenlijk inkomen van €171.782.591. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Koog aan de Zaan een totaal van 431 inwoners.

Koog aan de Zaan is gelegen tussen Westzaan, Zaandijk en Zaandam aan de Zaan. De plaats heeft een winkelcentrum, Westerkoog, waar diverse winkels te vinden zijn waaronder twee supermarkten en enkele eetgelegenheden. Koog aan de Zaan is centraal gelegen aan de A8 en beschikt over twee spoorwegstations.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Koog aan de Zaan interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Koog aan de Zaan.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Koog aan de Zaan

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
11.349
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000